NORMAL_page Losse fearren
"

Veelgestelde vragen én het antwoord daarop

Regelmatig krijgen wij dezelfde vragen voorgelegd. De belangrijkste vragen plaatsten we hier samen met het antwoord.
Staat jouw vraag er niet bij en biedt de Quickscan ook geen antwoord, leg dan jouw vraag aan ons voor. We geven je dan snel het antwoord.

Mag ik vaker een bijdrage van Losse fearren aanvragen?

Ja, dat mag.
Voor Wonen Noordwest Friesland is het belangrijk dat huurders (en andere inwoners) van dorpen in haar werkgebied hier met plezier wonen. Om dorpen leuker, mooie en prettiger leefbaar te maken steunt ze goede ideeën die dit mogelijk maken. 
Mensen en organisaties die zich hiervoor inzetten hoeven het niet bij één idee te laten. Integendeel!


Mag ik bij meerdere organisaties subsidie aanvragen?

Ja, dat mag.
Losse fearren steunt echter alleen projecten tot € 2.000. Incidenteel maken we een uitzondering voor projecten die ietsje groter zijn.
Is het project wel belangrijk voor de leefbaarheid van jouw dorp? Kijk dan op de site van Wonen Noordwest Friesland. Daar vind je informatie over andere subsidiemogelijkheden.


Mag ik een bijdrage alleen voor mijn vereniging aanvragen?

Nee, dat kan (in principe) niet.
Projecten die alleen voor de leden van je eigen vereniging bedoeld zijn komen niet voor een bijdrage in aanmerking. Wanneer je ervoor zorgt dat iedereen mee kan doen, lid of geen lid, dan wordt het anders.
Bij twijfel neem je het best contact met ons op. Wij helpen je graag verder. 


Kan ik met iemand overleggen over mijn plan?

Ja, dat kan. 
Twijfel je of jouw idee voor een bijdrage in aanmerking komt, dan denken wij graag met je mee. Neem hiervoor contact met ons op.
Kijk echter eerst even bij de Quickscan. De kans is groot dat dan al duidelijk is of je project op een bijdrage van Losse fearren kan rekenen.


Wonen Noordwest Friesland helpt dorpen leuker, mooier en leefbaarder te maken